Despre noi

Marketing Concept a fost înființată în anul 2012 din dorința de a oferi partenerilor servicii și produse de calitate. Echipa Marketing Concept este tânără, eficientă și dinamică, fiecare dintre ei având experiență în vânzări de peste 10 ani, fapt ce vă va oferi încredere în consultanții de vânzări și siguranța că ați făcut cea mai buna alegere! 

Întrucât mediul online cunoaște o creștere constantă de la an la an, am considerat necesară deozvoltarea companiei în acest sens. Astfel, în iunie 2017 am lansat magazinul mconcept.ro. 

Venim în întâmpinarea nevoilor partenerilor noștri cu produse și servicii de calitate. Asigurăm o comunicare eficientă și un feed-back constructiv. Suntem receptivi și flexibili în relațiile de afaceri pe care dorim să le construim. Toate acestea reprezintă pentru noi criterii de selecție în vederea atingerii performanțelor pe care le avem ca obiectiv. Suntem întotdeauna deschiși la orice feed-back, comentarii şi întrebări din partea clienților și partenerilor noștri. 

“Am format MARKETING CONCEPT în 2012, după 7 ani de experiență și realizări în domeniul vânzărilor de produse și servicii necesare oricărei afaceri de succes.

Am înțeles nevoile partenerilor și ne-am dat seama că le putem oferi soluții optime specifice fiecărui domeniu de activitate

Vă invit să încercați experiența Marketing Concept”


Andrei Petcu, Director General