VIR-KILL 1 80% alcool avizat Ministerul Sanatatii 5L
Brand: Mopy / Cod: MPM010

VIR-KILL 1 80% alcool avizat Ministerul Sanatatii 5L

Brand: Mopy / Cod: MPM010
VIR-KILL 1 este un produs pentru curățarea si dezinfectarea mâinilor,fără a fi necesară folosirea de apă și săpun. Are o consistență ușoară si uscare imediată. Formula sa specială îmbogățită cu alcool,glicerină,aloe vera și limonen conferă pielii hidratare și catifelare.Produsul este destinat populației,utilizat în dezinfecția mâinilor și suprafețelor de contact din ... Citeste mai mult
CARACTERISTICI GENERALE:
184,00 lei
(Pretul include TVA)
VIR-KILL 1 este un produs pentru curățarea si dezinfectarea mâinilor,fără a fi necesară folosirea de apă și săpun. Are o consistență ușoară si uscare imediată. Formula sa specială îmbogățită cu alcool,glicerină,aloe vera și limonen conferă pielii hidratare și catifelare.
Produsul este destinat populației,utilizat în dezinfecția mâinilor și suprafețelor de contact din spații private și zone de sănătate publică.
Este recomandat în cabinetele medicale, spitale sau oriunde sunt necesare curățirea și igiena (acasă, serviciu,cabinete medicale,transport public, grădinițe, școli, tren,toalete,mânere de uși etc).
Instrucțiuni de utilizare: VIR-KILL 1 este un gel dezinfectant pentru mâini, gata de utilizare, excelent pentru curățarea și dezinfectarea mâinilor, cu acțiune rapidă – în 60 de secunde de la aplicare. Se utilizează pe pielea uscată, curată, fără răni, pentru dezinfectarea igienică a mâinilor prin frecare. Aplicați 3 ml produs nediluat în palmele uscate și frecați ușor mâinile. Ambele mâini trebuie înmuiate în timpul aplicării. Permiteți să acționeze timp de 60 secunde apoi lăsați să se usuce pielea. Pentru dezinfecția igienică a mâinilor prin frecare (EN1500) aplicați 3 ml produs nediluat în palmele uscate și frecați ușor mâinile timp de 30 secunde. Repetați procesul. Nu clătiți.
Produsul este biodegradabil.
Cantitate:
5L
REVIEW-URI CLIENTI
(0 comentarii)
ALTE VARIANTE DE PRODUS DISPONIBILE