Distrugator documente HSM Securio C16 - 12-14 coli - fasie (3,9 mm) - nivel securitate 2
Brand: HSM / Cod: H-1900111

Distrugator documente HSM Securio C16 - 12-14 coli - fasie (3,9 mm) - nivel securitate 2

Brand: HSM / Cod: H-1900111
Mic, elegant si sigur. Un distrugator perfect pentru utilizare personala sau intr-un birou mic. Rolele de taiere sunt confectionate din otel solid calit, cu garantie pe viata. Functionarea silentioasa reduce zgomotul la locul de munca.Consum de energie zero in modul stand-by. Certificat Blue Angel: distrugator certificat pentru sustenabilitate. Alimentare automata ... Citeste mai mult
CARACTERISTICI GENERALE:
1.337,68 lei
(Pretul include TVA)
Mic, elegant si sigur. Un distrugator perfect pentru utilizare personala sau intr-un birou mic. Rolele de taiere sunt confectionate din otel solid calit, cu garantie pe viata. Functionarea silentioasa reduce zgomotul la locul de munca.
Consum de energie zero in modul stand-by. Certificat Blue Angel: distrugator certificat pentru sustenabilitate. Alimentare automata cu hartie si sistem de protectie pentru suprasarcina ce reduce blocajele de hartie. Distrugatorul se opreste automat daca se exercita presiune asupra elementului de siguranta.
Buton start/stop automat. Containerul de deseuri se goleste fara efort prin deschiderea superioara a capacului. Emisie de praf testat de un instituit independent: utilizarea directa la locul de munca este inofensiva. Fereastra de inspectie a nivelului de umplere a containerului de deseuri. Tipul materialului distrus: hartie, agrafe, carduri.
Putere motor:
300 W
Capacitate de taiere:
12-14 coli de 80 gr/mp
Dimensiuni particulare:
3.9 mm (fasie)
Nivel securitate:
P-2/T-2/ E-2
Volum cos:
25 litri
Viteza de taiere:
-
Latime fanta:
-
Dimensiuni:
366 x 455 x 258 mm
Greutate:
4 kg
Numar utilizatori:
-
REVIEW-URI CLIENTI
(0 comentarii)
ALTE VARIANTE DE PRODUS DISPONIBILE