Klintensiv® – Gel Dezinfectant Maini,1 L
Brand: Klintensiv / Cod: KLI35

Klintensiv® – Gel Dezinfectant Maini,1 L

Brand: Klintensiv / Cod: KLI35
Protejarea sanatatii este o prioritate, indiferent de situatia sau locul in care va aflati, iar masurile ce trebuie luate in acest sens sunt necesare mai mult ca oricand, mai ales in situatia unei pandemii. Pentru igienizarea in orice moment a mainilor utilizati KLINTENSIV® – gel dezinfectant pentru maini, varianta ... Citeste mai mult
CARACTERISTICI GENERALE:
66,96 lei
(Pretul include TVA)
Protejarea sanatatii este o prioritate, indiferent de situatia sau locul in care va aflati, iar masurile ce trebuie luate in acest sens sunt necesare mai mult ca oricand, mai ales in situatia unei pandemii. Pentru igienizarea in orice moment a mainilor utilizati KLINTENSIV® – gel dezinfectant pentru maini, varianta mini.
Acesta dezinfecteaza eficient si mentine o igiena corespunzatoare. Este usor de utilizat si, datorita dimensiunilor reduse, poate fi luat oriunde (la birou, la iesirea cu prietenii, la o intalnire de afaceri sau in vacanta). Gelul KLINTENSIV® – dezinfectant gel pentru maini actioneaza rapid, iar substantele protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia efectelor nedorite dupa o utilizare multipla, precum senzatia de piele uscata sau crapata.
Produs biocid- Aviz Nr. 2251BIO/01/12.24- eliberat de Ministerul Sanatatii, Comisia Nationala pentru Produse Biocide. Substanta activa: etanol, concentratie in unitati metrice 85%.
Avantajele produsului:
gel dezinfectant profesional (85% alcool)
actiune virucida si bactericida certificata
efect anti-microbian si proprietati excelente de protectie a pielii
potrivit pentru dezinfectare igienica (30 sec) sau cu efect virucid (3 min)
uscare rapida; nu necesita clatire
fara senzatie lipicioasa pe piele dupa aplicare
testat conform normelor UE in vigoare
Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide
Tip de produs TP1: este un produs biocid destinat igienei umane. Gel hidroalcoolic pentru dezinfectia igienica si chirurgicala.
Categoria de utilizatori: profesionali, populatie.
Atentionari: Acest produs este destinat exclusiv utilizarii in urma citirii si intelegerii normelor de siguranta din domeniu. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C si + 30°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii, intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si a avizului sanitar.
Cantitate:
1L
REVIEW-URI CLIENTI
(0 comentarii)
ALTE VARIANTE DE PRODUS DISPONIBILE
Cod: KLI35
66,96 lei
Pretul include TVA
buc.
ADAUGA IN COS
Cod: KLI34
39,66 lei
Pretul include TVA
buc.
ADAUGA IN COS

66,96 lei
Pretul include TVA