Printare autocolant

 

Printăm autocolant cu rezoluții de pana la 1440 dpi.

Autocolantul este realizat dintr-o folie subțire de PVC având grosimea cuprinsă între 70 și 100 microni în funcţie de necesitate.
Este prevăzut cu un strat adeziv pe verso, acesta putând fi permanent, removabil, cu spate gri sau negru.
De-a lungul anilor ne-am adaptat si folosim materiale de cea mai bună calitate, pentru a obţine o rezistenţă sporită a produsului în timp.


Autocolant Permanent:
Folosit la interior sau exterior, autocolantul cu adeziv permanent conferă o rezistență a materialului pe suprafață cuprinsă între 2 și 7 ani, în funcție de expunerea acestuia.


Autocolant Removable
Este o folie cu adeziv ușor de îndepărtat, special concepută pentru aplicațiile pe termen scurt, potrivită pentru suprafețe plane și rigide.
Adezivul removabil, oferă materialului o rezistență a expunerii de până la 2 ani din care 6 luni pentru îndepărtarea fără depuneri de adeziv.


Autocolant Window Graphics
Autocolantul Window Graphics reprezintă o modalitate ingenioasă, de publicitate și înfrumusețare a spațiilor comerciale, vitrinelor și geamurilor de autoturisme.
Este un autocolant cu față albă printabilă și spate negru, cu perforații dese ce permit trecerea luminii și vizualizarea din interior spre exterior.


Autocolant Greyback sau Blockout
Autocolant cu opacitate ridicată, folosit la acoperirea anumitor suprafețe deja printate, fară a fi nevoie ca vechiul autocolant sau print să fie îndepărtat.


Utilitate:

Colantări de vitrine
Stickere auto / colantări auto
Etichete adezive
Panouri publicitare din PVC
Autocolant de perete
Floor stickere / autocolant de pardoseală


Servicii:

Printare autocolant
Tăiere autocolant pe contur
Printare si taiere pe contur
Laminare UV
Montaj autocolant

 

Pentru a cere oferta de pret:
 

CLICK AICI